Hydromax 150

Nooit meer zonder stroom!

De Hydromax 150 is DE manier om nooit meer zonder stroom te zijn voor essentiële zaken als verlichting, verwarming of ventilatie, maar natuurlijk ook voor de minder essentiële zaken zoals TV en het zetten van koffie.

Een tweede toepassing is dat de unit de accu’s, die uw “off-grid” beveiligingssysteem voeden, automatisch kan bijladen als dit nodig is zodat er geen uitval van beveiliging plaats vindt.

De Hydromax 150 maakt stroom d.m.v. een zoutoplossing en vers water gemengd met appelzuur (wordt gebruikt bij de bereiding van voedingswaren) en levert een maximaal vermogen van 180 Watt. Uw 12V accu’s kunnen, ongeacht welk type (Lood, Gel, AGM en Li-ion), worden geladen met maximaal 15A.

De nieuwe 24Volt versie van de Hydromax 150 kan uw 24Volt accu’s laden met maximaal 7,5A

  Filosofie brandstofcel

  De filosofie achter de brandstof is, dat Dynad International BV niet verantwoordelijk wilde zijn voor het verkopen van een systeem met een uiterst brandbare stof, zoals methanol. Verder is het gebruik van propaan/butaan/lpg natuurlijk gemakkelijk, omdat dit vaak aan boord is, maar het hoogste stroomverbruik is in de herfst, de winter en  het voorjaar, als ook het meeste gas wordt verbruikt.
  In onze ogen is het dan niet handig een extra verbruiker aan te sluiten.

  De Hydrofuel is een zoutoplossing, die in de machine een klein beetje waterstof genereert, dat direct word “verbruikt” in de brandstofcel en omgezet naar water. De zoutoplossing kan tegen -18ºC en is onbrandbaar.

  Bijkomend voordeel is, dat de Hydrofuel in de Hydromax een dusdanig zuivere, droge waterstof genereert, dat de levensduur extreem lang is.

  Technische details

  Hieronder beknopt de technische specificaties, uw dealer wil u hier graag meer over vertellen.

  HYDROMAX 15012V24V
  Maximaal vermogen180 W180W
  Nominaal vermogen150 W150W
  Laadspanning Lead-Acid13,8V27,6V
  Laadspanning GEL14,6V29,2V
  Laadspanning AGM14,8V29,6V
  Oplaadcapaciteit / dag3600Wh/dag3600Wh/dag

  accu2

  GESCHIKTE ACCU’S

  Er zijn nu grofweg 4 type 12V accu’s op de markt verkrijgbaar.

  • Lood
  • Gel
  • AGM (meest verkocht)
  • Li-ion

  Deze accu’s zijn te laden met de Hydromax 150.

  DSCN7170 hydromax klaar (2) (Small)

  VIDEO’S

  Hier vindt u video’s van Youtube of eigen materiaal, waarin we meer uitleg geven over de Hydromax 150 en zijn toepassingen.

  GEBRUIKERSHANDLEIDING

  De Hydromax 150 is zeer eenvoudig te bedienen, maar een gebruikershandleiding is altijd een handige tool als de unit voor de eerste keer aangesloten en gebruikt gaat worden.

  © Dynad International BV. Alle rechten voorbehouden